اطلاعات تماس :

info@BioWater.ir

تلفن: 526 91 220 21 98+

تلفن همراه: 417 8989 912 98+

فکس: 106 80 223 21 98+

وبسایت: آب حیات BioWater

سالمونلا آلودگی تخم مرغ

سالمونلا باکتری باسیل گرم منفی است که در جوجه‌ها و تخم‌مرغ‌ها معمولاً وجود دارد. سالمونلا عامل یکی از شایع‌ترین مسمومیت‌های غذایی می‌باشد. سالمونلا می‌تواند تخمدان‌های پرنده را آلوده کند و قبل از تخم گذاردن پرنده، وارد تخم‌مرغ شود یا اینکه به هنگام تخم گذاردن پرنده، به پوسته تخم مرغ نفوذ کند. سالمونلا با پختن غذا از بین می‌رود ولی غذاهایی که حاوی تخم‌مرغ خام هستند (مانند سس مایونز) مشکل‌ساز خواهند بود.
این بیماری از طریق تماس با پوست برخی از خزندگان مثل لاک‌پشت نیز قابل انتقال است. ۲۲۰۰ شکل از این باکتری تا کنون کشف شده که در سه گونه تقسیم می‌شوند که عبارت می‌شوند از:
۱-سالمونلا تیفی
۲-سالمونلا کلراسوییس
۳-سالمونلا انتریتیدیس
اعضای خانواده سالمونلا از نظر مقاومت در برابر عوامل فیزیکی و شیمیایی شاخص هستند و به سختی نابود می‌شوند به طوری که شکل کلراسوییس آن شاخصی برای سنجش کیفیت ضدعفونی‌کنندها می‌باشند. سالمونلاها از طریق آب و غذای آلوده وارد دستگاه گوارش می‌شوند و به سطح سلول‌های اپیتلیوم مخاط روده متصل می‌گردند. سپس در واکوئل‌های درون این سلول‌ها وارد می‌شوند. اما گاهی نیز میان اتصالات میان سلولی وارد می‌گردند. باکتری‌ها در محل ورود تکثیر می‌شوند و چون توانایی عبور از لامینا پروپریا را دارند از آنجا به گردش خون وارد می‌شوند و در تمام قسمت‌های بدن منتشر می‌شوند. آنها بخش‌های مختلف سیستم لنفاوی را آلوده می‌کنند. در سلول‌های سیستم ماکروفاژ و رتیکلواندوتلیال وارد شده و به تکثیر خود ادامه می‌دهند. یکی از بیماری‌ها که از طریق سالمونلا ایجاد می‌شود تب تیفویید یا همان حصبه می‌باشد که بیش‌تر از طریق آب و غذای آلوده سرایت می‌کند.

 

 

سالمونلا در تخم‌مرغ

سالمونلوسیس که عامل آن اس. پولوروم (نام علمیS. pullorum) است، بیماری شناخته شده ماکیان است. اکنون سال‌ها است که این بیماری تقریباً در همه کشورها تحت کنترل است. این میکروب به نظر می‌رسد مسئله‌ای علیه عموم بوده باشد. اما عفونت‌های ساب کلینیکی (نام علمیsub- clinic) ماکیان توسط گونه‌های دیگر سالمونلا هم‌چنین وجود ناقلین بین آنها به خصوص مرغ‌ها، یکی از عوامل اصلی سرایت میکروب در مسمومیت غذایی انسان در سطح جهان است. تخم‌مرغ به طور طبیعی طوری ساخته شده‌است که حفاظ مؤثری (پوسته) در برابر ورود هر چه زیان‌بار از جمله میکروب‌ها دارا است و بنابراین داخل تخم‌مرغ هنگام تولد آن بطور طبیعی استریل است و باکتری‌ها از قبیل سالمونلا در روده و حفره ابتدای روده (نام علمیcecum) وجود دارند. قسمت پوسته هنگام تولد تخم آلوده شده و آلودگی میکروبی در تمام مراحل تا آن گاه که جوجه پوسته را می‌شکند، وجود دارد. جوجه با نوک زدن به پوسته تخم به دنیا می‌آید و سیستم تغذیه‌ای جوجه به این وسیله از پوسته آلوده با سالمونلا، آلوده می‌شود. تغییرات تدریجی در سروتیپ‌های (نام علمیserotype) سالمونلا در دسته ماکیان در هر زمان وجود دارد. این طور که سروتیپ موجود به آرامی از بین می‌رود و از غذای آلوده یا منابع دیگر، میکروب جدید جانشین آن می‌شود. این جانشینی میکروبی عموماً به انسان رسیده باعث آلودگی غذایی و مسمومیت می‌گردد. بین سال‌های ۱۹۸۷ و ۱۹۹۰ آلودگی گسترده از سالمونلا اینتریتیدیس (نام علمیEnteritidis) در آمریکا و انگلیس و جاهای دیگر وجود داشت. پیدا شدن یک تخم‌مرغ که از داخل توسط این میکروب آلوده بود، زنگ خطر را به صدا درآورد و موجب نگرانی تولیدکنندگان تخم مرغ گردیدو بدگمانی عمومی وجود دارد.

 

تحقیقات ناسا در مورد باکتری سالمونلا

در پی تحقیقاتی که ناسا بر روی ویروس ها و باکتری ها در شرایط خارج از جو زمین انجام می دهد، دو بار در سالهای ۲۰۰۶ و ۲۰۰۸ این باکتری را در شرایط بدون جاذبه زمین در فضاپیما کشت داد و سالمونلا در این حالت بین سه تا هفت برابر قدرتمندتر و خطرناک تر شد.

 

 

فن آوری آب قلیایی زیستی و منحصر به فرد Biowater-بیو واتر (بایوواتر)  با حذف هر گونه آلودگی آب و غذا به شما امکان تولید محصولات کاملا ارگانیک و سالم را خواهد داد. فن آوری های Biowater بایو واتر موجب حذف یا کاهش شدید مصرف انواع گند زدا، ضدعفونی کننده، آنتی بیوتیک، کود های شیمیایی ضد آفات و نگهدارنده های نوعا خطرناک در تولید مواد غذایی در انواع گروه های تولیدی می گردد.

فن آوری های آب قلیایی  Biowater به عنوان آب حیات در صنایع تولیدی، با قدرت از سلامت، کیفیت، برند و بازار محصولات شما مراقبت می کند .

اقتصاد مقاومتی در عمل یعنی افزایش تولید و صادرات با حذف آلودگی ها، نگهدارنده ها، سموم و باکتری ها و ویروس های بیماری زا بدون اثر مخرب بر روی سلامتی انسان و محیط زیست

درباره نویسنده :

ثبت ديدگاه

Arabic Arabic English English Pashto Pashto Persian Persian Turkish Turkish