اطلاعات تماس :

info@BioWater.ir

تلفن: 526 91 220 21 98+

تلفن همراه: 417 8989 912 98+

فکس: 106 80 223 21 98+

وبسایت: آب حیات BioWater

یخ بهداشتی ۱۳۹۶/۴/۲۶ ۱۶:۳۳:۱۹

BioWater

فن آوری نوین زیستی و موثرترین راه حل در کنترل عفونت و از بین بردن میکروارگانیسم های مضر در حوزه های محصولات کشاورزی و  باغداری از جمله پرورش، فراوری و بسته بندی انواع قارچهایی خوراکی، بصورت ارگانیک می باشد.

 با استفاده از فن آوریBiowater  به جمع تولیدکنندگان محصولات کشاورزی، باغداری و قارچ ارگانیک و سالم، همگام با استانداردهای جهانی بپیوندید.

بیو واتر نه تنها برای حفظ محیط زیست شما ضروری است  بلکه موجب ارتقای کیفیت محصولات تولیدی شما و برند تجاری شما میشود.

فن آوری تولید Biowater

دارای گواهینامه G.N.P و F.D.A و تاییدیه های  CE اروپا و آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا (EPA) جهت استفاده به عنوان ضدعفونی کننده در فرآیند تولید مواد غذایی و جایگزین سمومم و مواد شیمیایی هازارد مورد استفاده در صنعت کشاورزی و باغداری، اثرات منحصر بفردی در از بین بردن انواع  عوامل الوده کننده میکروبی، ویروسی و قارچی بیماری زا دارد .

Biowater

 همچنین به عنوان یک میکروب کش قوی و بی خطر برای انسان، موجودات زنده و  محیط زیست طبقه بندی شده است.

Biowater بیش از یک فن آوری است، ما امکان تولید انواع قارج  بصورت  ارگانیک و همچنین فراورده های مربوطه سالم و عاری از الودگیها را برای شما فراهم میکنیم و ضمن ارتقائ سهم شما در بازار داخلی با دست یابی به استانداردهای پایدار جهانی
، امکان ورود گسترده محصولات شما به بازار رقابت جهانی و رقابتت محصولات شما در بازار های صادراتی را ممکن می کنیم.

فن آوری Biowater به شما امکان تولید محصولات کاملا ارگانیک و عاری از هر گونه آلودگی  را خواهد داد. فن آوری های  Biowater موجب حذف مصرف انواع گند زدا، ضدعفونی کننده، آنتی بیوتیک، کود های ضد آفات و نگهدارنده های نوعا خطرناک غذایی در انواع گروه های تولیدی میگردد.

فن آوری های Biowater در صنایع ذیل، با قدرت از سلامت، کیفیت، برند و بازار محصولات شما مراقبت می کند .

شستشوی تجهیزات تولید

سالم سازی آب مصرفی

یخ ضد باکتریBioWater

Biowater فن آوری  ماده زیستی است  که در رآکتور های ما بر مبنای مکانیسم عمل سیستم ایمنی بدن انسان ساخته شده و برای انسان، جانوران و محیط زیست کاملا بی خطر بوده ومیتواند گستره وسیعی از ماکروارگانیسم های بیماری زا را در۳۰ الی ۳۰۰ ثانیه نابود سازد.

بایو واتر می تواند در زمان بسیار کوتاهی تمامی میکروارگانیسم های زیر را از بین ببرد و اجازه دهد محصولات شما بدون تماس با سموم شیمیایی و اشعه های مضر بصورت کاملا ارگانیک از مرحله اماده سازی تا برداشت مدیریت شود.

      (Campylobacter jejuni                          Venerupis philippinarum                           blue mussel (Mytilus edulis

            V. parahaemolyticus                           A.hydrophila, E. coli 104:H4                       Listeria monocytogenes

با مصرف بايوواتر شما نيازمند استفاده وسيع از نگهدارنده ها نخواهيد بود.

ما دترجنت هاي شيميايي را از محيط شما حذف مي كنيم.

Eaquasys/milk & dairy industries

مکانیسم عمل Biowater چگونه است؟

 فن آوری Biowater بدون استفاده از مواد شیمیایی، که نوعا هازارد و مضر هستند، امکان ارایه شستشو، عفونت زدایی و بهداشت اثربخش را ارایه میکند. این محصول نه تنها برای موجودات زنده و انسان امکان زندگی سالم را هدیه می کند بلکه برای بقاء محیط زیست نیز روشی بی خطر و پاک و سبز ارایه می دهد.

نقش یخ معمولی در انتشار آلودگی

بیشتر بدانید
افزایش کیفی

یخ پاک کننده BioWater

بیشتر بدانید
پیشرفت

مقالات معتبر بین المللی

مقالات معتبر جهان در مورد اثرات استفاده از فن آوری BioWater

Pubmed, Elsevier, ScienceDirect

تحقیقات و مقالات معتبر تایید کننده اثر خارق العاده فن آوریBioWaterدر تولید،فرآوری و سلامت محصولات کشاورزی،دامی، غذایی، بهداشت و صنعت.

بیشتر بدانید

ویدئو های آموزشی BioMedox Media

به هزاران ویدئوی آموزشی موجود در Biomedox Media دسترسی دارید.

BioMedox Learning Media

رسانه بایومداکس دنیایی از هزاران ویدئوی آموزشی.

بیشتر بدانید

فن آوری BioWater

فن آوری BioWater

Ex Water

BioWaterدر افزایش بهره وری تولید،فرآوری وایجاد بالاترین درجه سلامت محصولات کشاورزی،دامی، غذایی، بهداشت و صنعت فوق العاده عمل میکند.

بیشتر بدانید

هولدینگ بایومداکس اینترنشنال پشتیبان تکنولوژی BioWater در خاورمیانه

کمپانی بایومداکس اینترنشنال اروپا، تامین کننده فن آوری Biowater در خاورمیانه است، که تحت کنسرسیوم جهانی این فن آوری وبا همکاری دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی اروپا و بمنظور ایجاد بستری برای کاهش آلودگی و بیماری های ناشی از مصرف آب و غذای آلوده ، کاهش مصرف سموم در محصولات کشاورزی،کاهش مصرف آنتی بیوتیک در محصولات دامی و شیلات و حذف مواد نگهدارنده  در فرآیند تولید، فرآوری و مصرف فعالیت می نماید.

ما شما را در مبارزه و کنترل الوگیهای میکروارگانیسمی از جمله سالمونلا، لزیونلا، ایکلای، و اپید میهای ویروسی چون  ایوین ویروس عامل انفولانزای مرغی کمک نموده و از صنعت، سرمایه و برند شما محافظت می کنیم.

فن آوری Biowater چگونه شاخص های سلامتی محیط را افزایش و موجب کاهش هزینه های سرانه سلامت می گردد؟

در جهانی و زمانی که کشورها و ملت ها در صدد کاهش تشنج منطقه ای و جهانی برای ایجاد محیط زندگی بهتر و امن تر برای جامعه انسانی هستند سیاست کاهش تشنج و تنش مابین انسان و محیط طبیعی زندگی او حتی از اولویت بالاتری نیز برخوردار است.  زمانی که انسان به جنگ طبیعت برود و بدون آینده نگری، حتی بمنظور تولید نیازهای خود به هر قیمتی، اقدام به الوده کردن ان و از بین بردن منابع ارزشمند تجدید ناپذیر یا دیر تجدید پذیر ان نماید، به زودی باعکس العمل طبیعت رو بروگردیده و بیشترین بها را با خطر افتادن سلامتی خود و فرزندان و نسلهای اینده خود پرداخت میکند. 

متاسفانه کمبود دانش و عدم دسترسی مناسب به فن اوریهای دوستدار محیط زیست ازطرفی و به کارگیری بی رویه سموم و کود های شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی و استفاده نامناسب و برداشت نامتناسب و بی رویه از آب های سطحی و زیرزمینی از طرف دیگر این مشکل رادر کشورهای در حال توسعه وخصوصا کشور ما دوچندان کرده است.

 افزایش شدید نرخ سرطان ( اینسیدانس و پره والانس) در کشور در طی دهه گذشته یکی از این علایم هشدار دهنده است.

مورد مهم دیگر استفاده بی رویه از انتی بیوتیک درپرورش دام و و طیور و پرورش ابزیان است که بنا براعلام اتحادیه اروپا   دو سوم مصرف انتی بیوتیک در جهان را شامل می شود.  مصرف آنتی بیوتیک های فروان و بیش از اندازه در این صنایع   نه تنها موجب ایجاد مقاومت میکروارگانیسمی گردیده و منجر به مقاوم شدن بیماریهای دامی به درمان میگردد بلکه با تجمع انتی بیوتیک در فراورده های گوشتی، پروتینی و لبنیات وارد بدن انسان شده و باعث مقاوم شدن باکتریها ،ویروس ها و قارچهای  بیماری زا به آنتی بیوتیک (سوپر اینپوز) و در نهایت بروز بیماری های مقاوم نو پدید و بازپدید در انسان می گردد.

ضمنا تاریخ مصرف طولانی کنسرو های غذایی(تن ماهی، کمپوت، غذای بسته بندی…)و نوشابه های مختلف به خاطر استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی میسر می شود که به جرات میتوان گفت جزو خطرناکترین موادی است که انسان میتواند وارد بدن خودنماید.

نتیجه همه این موارد برابر است با افزایش نرخ بیماریهای متاپلازیک وسرطانها و برگشت بیماریهای سنتی عفونی با چهره مهاجم مثل سل مقاوم به درمان و افرایش شکننده ( کاتاستروفیک)  هزینه های سرانه سلامت و هزینه های بار بیماری بر دوش بودجه ملی هر کشور. 

چاره کار چیست؟

چاره کار در پیشگیری و استفاده از فن اوریهای دوستدار محیط زیست است. 

چاره کار، حذف امکان پذیر مواد مضرو سمی شیمیایی،  از محیط های عمومی و محیطهای تولیدی  و فرایند  تولید، نگهداری  و بسته بندی می باشد.

چاره کار در کاهش چشمگیر مصرف انتی بیوتیکهای دام و طیور و ابزیان و استفاده از فن اوری سبز بیو واتراست.

چاره کار حذف شوینده ها و ضد عفونی کننده های شیمیایی، و مصرف بهینه ذخایر اب سرزمینی با توسل به فن اوریهای سبز است. با استفاده از بیواتر ضمن عدم نیاز به مواد شیمیایی، ۴۰٪ تا ۶۰٪ صرفه جویی در مصرف اب در محیط  های تولیدی اتفاق میافتد.

مادر راستای اقتصاد ملی و منافع ملی لاکن در چهارچوب کلی منافع انسانی امروز و نسلهای اینده و در جهت توسعه پایدار عمل میکنیم و با سم زدایی و ارگانیک(سالم سازی)نمودن واقعی محصولات، موجب سلامت و آسودگی خاطر مصرف کنندگان و همچنین به همراه افزایش تولید و ایجاد برند قابل اعتبار، امکان صادرات محصولات سالم تولیدی ایران عزیز  به دنیا را مهیا می سازیم.

تاثیر بیوواتر در ارتقای سلامتی و بهره وری دامداری ها

بیوواتر تولید شده توسط پمپ بسیار دقیق سیستم و زمانبندی متناسب برای هر نوع صنعت و شرایط بهداشتی مجموعه تولیدی وارد شبکه اب دام داری و دستگاههای شستشو میگردد و ضمن ضد عفونی کردن اب مصرفی تمامی هوا و سطح محیط را نیز ضد عفونی میکند. شما با این سیستم نیاز به استفاده از مواد شیمیایی خطرناک  برای شستن و ضد عفونی کردن دام ها و همچنین استفتده از مواد شیمیایی شوینده الوده کننده محیط زیست را نخواهید داشت. در ضمن گاوهایی که به انواع عفونتها از جمله ورم و زخم پستان، زخمهای پوستی و مخاطی و زخم سم و لنگی پا هستند بسرعت با استفاده از بیوواتر بهبودی پیدا خواهند کرد. از دیگر اثار بیواتر بر گاوهای شیری مطابق مطالعات جهانی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد.

  • افزایش شیردهی ۱۸-۳۰٪
  • بهبود کیفیت پروتین شیر
  • افزایش چشمگیر چربی شیر تا ۱٪ (میزان معمول چربی شیر گاو در ایران ۲،۵٪ تا ۳٪ است.
  • کاهش چشمگیر ۹۰٪ در مصرف انتی بیوتیک ( مطابق گزارش اتحادیه اروپا مصرف بالای انتی بیوتیک در دامها علت اصلی مقاومت میکروبی به انتی بیوتیک است.)
  • افزایش اشتهاي گاوها
  • کاهش میزان مرده زایی گاوها
  • کاهش چشمگیر مرگ ناگهانی گوساله ها
  • درمان قطعی لنگش گاوها
  • مقاوم شدن گاوها به انواع بیماریهای عفونی
  • اقتصادی شدن سریع دامداری

راکتور مرکزی برای مجموعه های تولیدی بزرگ

راکتور مرکزی برای مجموعه های تولیدی متوسط

راکتور مرکزی برای مجموعه های تولیدی کوچک

  

Arabic Arabic English English Pashto Pashto Persian Persian Turkish Turkish